Đurić ponovo zaustavljen, pa ga zvali da se vrati

Izvor: B92, 07.Sep.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đurić ponovo zaustavljen, pa ga zvali da se vrati"

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić ponovo bio zaustavljen na putu ka Kosovskoj Mitrovici.

Kako je rekao, Đurić je putovao pet sati do administrativnog prelaza Brnjak, zaustavljen, a potom “pozvan da se vrati”.

Kako je naveo, kada su Albanci shvatili da to ne mogu da opravdaju ni sa čim, onda su ga pozvali da se vrati. Kada je Đurić to tražio napismoeno, oni su odbili, dodao je.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je predsednik, traže se snimci kamera "kako bi svi u Evropi znali da smo govorili istinu".

Da podsetimo, Marko Đurić je u martu nakon zabrane posete Kosovu, uhapšen, pa pušten posle nekoliko sati.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sutra posetiti Kosovo i Metohiju uprkos pšretnjama prištinskih vlasti, a svoju posetu počeće obilaskom jezera Gazivode.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.