Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2020, 09:40

Đurić: Zaustavljanje vladike bahati čin samovolje, vrijeđa naš narod

BEOGRAD - Vladika raško-prizrenski Teodosija sinoć je zaustavljen na administrativnom prelazu Jarinje, a direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić ističe da je to bahati čin samovolje kojim se vrijeđa čitav srpski narod i Srpska pravoslavna crkva, kojoj je na ovaj način poručeno da njena neprikosnovena prava može da pogazi bilo koji administrativni radnik Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosije vraćen sa Jarinja zbog meda, Đurić:Bahati čin samovolje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2020

Vladika raško - prizrenski Teodosije vraćen je sa Jarinja, jer mu nisu dali da prenese med za manastir...On je sa admoinistrativnog prelaza vraćen sinoć, jer mu službenici kosovske carinske službe nisu dozvolili da prenese dve kante meda za manastir Gračanicu...Vladika Teodosije izjavio je za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.