Đurić: ROSU na Gazivodama zadržala četiri radnika

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: ROSU na Gazivodama zadržala četiri radnika

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je na trećoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije da su se specijalci ROSU povukli sa jezera Gazivode oko 16 sati.

On je na prethodnoj konferenciji rekao da su u Centru za ekologiju zadržani radnici tog centra Miloš Milić i Nemanja Milovanović, kao i građevinski radnici Nikola Đurović i Nenad Galjak.

"Po treći put se pokazalo da narod na KiM ne može da računa ni na NATO, ni na Kfor. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Poslednji put kada smo hapšeni na KiM, kada je Vučiću onemogućeno da poseti srpski narod u selu Banje i sada ovo danas", rekao je Đurić.

Predsednik Kosova Hašim Tači je izjavio kako je imao čast da prošeta po severu Kosova, da čamcem obiđe jezero Gazivoda i istakao da je to deo teritorije Republike Kosovo.

Đurić je rekao da se "ovakve stvari ne dešavaju zbog unutrašnjopolitičke situacije".

"Jasno vam je da je laž i da se ovakve stvari dešavaju zbog unutrašnjo-političkih interesa, niko se ovako ne igra zbog takvih interesa...Ovo su jako ozbiljne stvari i zato je vreme da se sa igricama prestane", rekao je Đurić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.