Nije bilo zauzimanja Gazivoda, nema vesti o hapšenjima

Izvor: B92, 29.Sep.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije bilo zauzimanja Gazivoda, nema vesti o hapšenjima"

Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je za RTS da u subotu nije došlo do zauzimanja jezera Gazivode.

On je za RTS rekao da specijalne jedinice kosovske policije nisu zauzele akumulaciono jezero, već da samo obezbeđuju trasu kojom treba da prođe delegacija na čelu sa predsednikom samoproglašene države Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hašimom Tačijem.

Da je to cilj aktivnosti ROSU rekao je i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Drecun je dodao i da nema informacija da su Srbi uhapšeni.

Ranije je Ministarstvo unutrašnjih poslova prenelo saopštenje u kom je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović naveo da su Srbi uhapšeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drecun: Nije bilo zauzimanja Gazivoda, nema vesti o hapšenjima

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2018

Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je za RTS da u subotu nije došlo do zauzimanja jezera Gazivode...On je za RTS rekao da specijalne jedinice kosovske policije nisu zauzele akumulaciono jezero, već da samo obezbeđuju trasu kojom treba da prođe delegacija na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Drecun: Ovo je bila provokacija, a Srbija je odgovorila na pravi način

Izvor: Blic, 29.Sep.2018

Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun okarakterisao je današnji upad ROSU na jezero Gazivode kao nepotrebnu provokaciju usmerenu prema srpskom narodu ističići da je dobro što sa srpske strane nije bilo nikakvih ishitrenih reakcija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.