Đurić: Od Prištine nema odgovora zašto se kasni sa istragom za ubistvo Ivanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Od Prištine nema odgovora zašto se kasni sa istragom za ubistvo Ivanovića

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je Beograd više puta tražio saradnju po pitanju ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, ali da od Prištine nema odgovora zbog čega se sa istragom tog slučaja kasni.

"Naši organi su zatražili saradnju... a od Prištine nema odgovora zašto se sa istragom kasni", rekao je Đurić na skupu povodom 19 godina od donošenja Rezolucije UN 1244 u spomen sobi kosovskim žrtvama, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kojem je prisustvovala i supruga ubijenog Ivanovića, Milena Ivanović.

Đurić je rekao da Beograd već više meseci govori da bi ta istraga morala da se vodi na ozbiljniji način.

Ivanović je ubijen u januaru ove godine ispred sedišta Građanske inicijative SPD u Kosovskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Kompromis Beograda i Prištine je jedino moguće rešenje, sve ostalo je put u ćorsokak!

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2018

Prava rešenja za Kosovo i Metohiju mogu da se nađu samo kroz kompromise Beograda i Prištine u kojima će biti zadovoljeni i interesi Srba i Albanaca, sve drugo je put u ćorsokak, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić..."Svedoci smo da političari u Prištini stalnim ponavljanjem...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.