Đilas najveća politička prevara! Lagao 2008. godine da počinje izgradnja metroa, a sad se buni! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đilas najveća politička prevara! Lagao 2008. godine da počinje izgradnja metroa, a sad se buni!" (FOTO)

Pogledajte kako je najveća hodajuća politička prevara Dragan Đilas, kao gradonačelnik Beograda, 07.12.2008. godine najavio “početak izgradnje metroa”. Od tada je prošlo 11 godina, a izgradnja još nije počela, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Njegov post na Fejsbuku prenosimo u celini:

- Pogledajte kako je najveća hodajuća politička prevara Dragan Đilas, kao gradonačelnik Beograda, 07.12.2008. godine najavio “početak izgradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metroa”!? Od tada je prošlo 11 godina, a izgradnja još nije počela. Ali nije samo tada slagao građane da počinje izgradnja metroa već je i najavio da će posao dobiti kineske i ruske kompanije i da se već o tome razgovara sa Rusijom i Kinom. Nešto kasnije, potpisao je ugovor o izgradnji Pupinovog mosta bez tendera.

I sada će onaj koji je lagao građane da počinje izgradnja metroa i onaj ko je sam priznao da je direktno pregovarao sa Kinom i Rusijom o finansiranju metroa, da bi njihove kompanije dobile posao bez tendera, da napada našu vlast jer smo sa Kinezima dogovorili direktnu izgradnju metroa!? Veće licemerje nikada nisam video. Ima li Đilas obraz? - napisao je Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Počela seča stabala na budućoj trasi metroa

Izvor: Njuz.net, 17.Jun.2019, 12:14

BEOGRAD, 17. jun 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je počela seča stabala na budućoj trasi metroa. . On je tom prilikom saopštio da će prvo biti posečena sva stabla koja se nalaze na putanji prve linije koja će ići od Železnika do Mirijeva, a...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.