Đilas: Ne razmišljamo o promeni odluke o bojkotu izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2020, 11:05

Đilas: Ne razmišljamo o promeni odluke o bojkotu izbora

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da niko u Savezu za Srbiju (SzS) ne razmišlja o mogućnosti da se preispita odluka o bojkotu budućih izbora u Srbiji.

"Niko u SzS danas ne razmišlja o tome. Komuniciramo preko grupe koju imamo na mrežama i video pozivima. Niko nikada nije pomenuo nijednu reč niti razmišljanje na bilo koju temu koja nije povezana sa korona virusom", izjavio je Đilas za list Danas.

Lider SSP je rekao da ostaje pri stavu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da dok traje pandemija neće imati političke zahteve niti će tražiti utvrđivanje odgovornosti vlasti za, kako je rekao, "katastrofalnu grešku nereagovanja na koronu sve do polovine marta".

On je rekao da ne razmišlja o tome da li će predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz trenutne krize izaći jači nego ikada ili će mu opasti popularnost.

"Zaista o tome ne razmišljam. Važno je da svi, naravno i Aleksandar Vučić i njegova porodica iz svega izađemo živi i zdravi. Dok odgovaram na vaša pitanja stiže vest da je Vučićev sin oboleo od korone. Želim mu da se što brže oporavi", rekao je Đilas.

Đilas je dodao da niko ne zna odgovor na pitanje kada će biti ukinuto vanredno stanje ali da će svet morati da nađe način da funkcioniše i dok ne bude napravljena vakcina.

"Ne možemo ostati zatvoreni mesecima ili godinama. Moramo da nađemo način kako ćemo nastaviti da živimo i radimo", rekao je lider SSP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.