Izvor: Beta, 15.Mar.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djaci u Čačku u dvorištu škole našli tri kilograma droge

Učenici čačanske Osnovne škole "Vuk Karadžić" su u dvorištu srednje Tehničke škole našli tri kilograma droge "skank" i 50 grama "spida", potvrdjeno je danas agenciji Beta u Policiji u Čačku.Grupa osnovaca je pred početak časa rekla nastavniku da su primetili "čudne pakete" u dvorištu susedne Tehničke škole.Učenici su doneli pakete droge, a nastavnik je obavestio policiju.Istraga  je u toku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenici našli tri kilograma skanka u dvorištu škole u Čačku

Izvor: N1 televizija, 15.Mar.2018

Učenici čačanske Osnovne škole "Vuk Karadžić" su u dvorištu srednje Tehničke škole našli tri kilograma droge "skank" i 50 grama "spida", potvrđeno je agenciji Beta u policiji u Čačku...Grupa osnovaca je pred početak časa rekla nastavniku da su primetili "čudne pakete" u dvorištu susedne,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.