Đaci biraju najbolje nastavnike na Savskom vencu

Izvor: Blic, 01.Feb.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci biraju najbolje nastavnike na Savskom vencu

U Svečanoj sali Gradske opštine Savski venac, u petak 4. februara u 13 sati po peti put biće dodeljene nagrade najboljim nastavnicima osnovnih škola na Savskom vencu.

Specifičnost ove akcije je da su najbolje nastavnike izabrali njihovi učenici, ocenjujući ih kroz anketu koja je u pet savskovenačkih osnovnih škola sprovedena krajem prvog polugodišta.

Peta, jubilarna dodela nagrada najboljim nastavnicima, obaviće se u sklopu svečanosti na kojoj će nastupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neki od najboljih učesnika Savskovenačkog urban festa SVURF-a.

Kao i ranijih godina na svečanosti će zahvalnice i poklone dobiti i prosvetni radnici koji su se najviše trudili u pripremi svojih učesnika za učešće na popularnom SVURF-u.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.