Đaci OŠ Vladislav Ribnikar odbijaju nastavu: Obavestili direktora da neće dolaziti u školu Ne osećamo se bezbedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 19:43

Đaci OŠ "Vladislav Ribnikar" odbijaju nastavu: Obavestili direktora da neće dolaziti u školu "Ne osećamo se bezbedno!"

Roditelji navode da škola nije reagovala u skladu sa propisima kada je reč o bezbednosti dece.

Učenici iz jednog odeljenja osmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" ne žele da pohađaju nastavu "jer se ne osećaju bezbedno" i jer, kako kažu pojedini roditelji, "škola nije uradila ništa po pitanju njihove bezbednosti".

Ovakvu odluku doneli su nakon što je u petak prijavljeno da je kod jednog učenika OŠ "Vladislav Rinbikar" pronađen nož u školskoj torbi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jedno odeljenje je najavilo da neće dolaziti u školu jer se ne osećaju bezbedno i o tome su direktoru škole poslali mejl.

Škola je dobila obaveštenje da učenici danas neće dolaziti na nastavu.

Podsetimo, pre tri dana školski policajac OŠ "Vladislav Ribnikar" pronašao je nož u rancu jednog od učenika. U ovoj školi 3. maja prošle godine dogodilo se jezivo ubistvo, kada je učenik te škole ubio devetoro svojih drugova i čuvara škole.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Autor: Dragana Simić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.