ĐORĐEVIĆ BRANIO CENTAR ZA SOCIJALNI RAD U LESKOVCU: Ne dozvoljavamo da se prebacuje krivica, nije bilo propusta

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 11:22

ĐORĐEVIĆ BRANIO CENTAR ZA SOCIJALNI RAD U LESKOVCU: Ne dozvoljavamo da se prebacuje krivica, nije bilo propusta

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević u jutarnjem programu oštro je reagovao na napade Centra za socijalni rad u vezi sa porodičnom tragedijom koja se dogodila u Leskovcu.

- Nikada nam nije stigla prijava za nasilje u toj porodici. Iz ustanove u kojoj se lečio nikada nije stigla prijava, niti je iko u tom gradu prijavio da se nešto dešava u toj kući. Uvek se prebacuje krivica na Centar za socijalni rad, mi više nećemo da dozvoljavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te stvari. Da je bilo ko imao indicije da prijavi nasilje u toj porodici, trebalo je to da uradi, Centar za socijalni rad bi sigurno reagovao! Konkretno u ovom slučaju nema greške od strane socijane službe, da li je pogrešio taj što ga je lečio, videćemo - rekao je Đorđević i dodao:

- Moramo svi da reagujemo kada je u pitanju nasilje, prijavite ga, mi reagujemo uvek, desilo se i tražili smo da se podigne optužnica protiv mladića - rekao je Đorđević.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.