Direktoru Aerodroma Nikola Tesla nagrada za najmenadžera i najkompaniju Evrope

Izvor: Blic, 07.Jul.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktoru Aerodroma "Nikola Tesla" nagrada za najmenadžera i najkompaniju Evrope

Međunarodni stručni žiri u organizaciji Regionalne nezavisne agencije za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija, Evropsko udruženje menadžera u BiH i magazin "Euromanager" 6. jula u Sarajevu je treći put uzastopno dodelio je nagradu "Evropski najmenadžer i najkompanija 2017”, koju je primio Saša Vlaisavljević, v.d. generalni direktor AD Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd.

- Zadovoljstvo mi je što smo ponovo laureati u ovako jakoj konkurenciji. Aerodrom "Nikola Tesla" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << danas je jedna od najprofitabilnijih kompanija u regionu sa profitom preko 26 miliona evra. U poslednje četiri godine broj putnika uvećan je 39 odsto, broj poletanja i sletanja 25 odsto, promet robe i pošte 79 odsto, ukupni prihodi 31 odsto, neto dobit veća je 200 puta, a najviša vrednost akcije uvećana je 2,65 puta. U toku su izuzetno važni infrastrukturni projekti, koje finansiramo iz sopstvenih prihoda, koji će uvećati trenutni kapacitet aerodroma na 7,5 miliona putnika godišnje. Ovo priznanje obaveza nam je da naredne godine budemo još bolji, profitabilniji i uspešniji - kazao je Vlaisavljević tim povodom.

Na svečanosti u Sarajevu, u prisustvu eminentnih predstavnika poslovne zajednice jugoistočne i srednje Evrope nagrađeni su menadžeri iz različitih oblasti biznisa u zemljama jugoistočne i srednje Evrope, a ista nagrada dodeljena je i generalnom direktoru kompanije "Moji brendovi" Andreju Jovanoviću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrada za najboljeg menadžera i kompaniju dodeljena Vlaisavljeviću i „Tesli“

Izvor: TangoSix.rs, 07.Jul.2017

Nagradu “Evropski Najmenadžer i Najkompanija 2017” dodeljena je v.d. generalnog direktora beogradskog aerodroma Saši Vlaisavljeviću, saopšteno je sa „Tesle“.. Međunarodni stručni žiri u organizaciji „Regionalne nezavisne agencije za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija“,...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.