Diler osuđen na sedam godina i sedam mjeseci zatvora

Izvor: SandzakPress.net, 09.Avg.2023, 14:22

Diler osuđen na sedam godina i sedam mjeseci zatvora

Viši sud u Novom Pazaru osudio je Albina J. (36) iz ovog grada na sedam godina i sedam meseci zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopštilo je danas Više tužilaštvo. Viši sud je prilikom izbora vrste i visine kazne primenio institut višestrukog povrata, koji se još zove i “tri udarca”, što podrazumeva da onaj ko je dva ili više puta osuđivan na kazne zatvora duže od godinu dana mora biti osuđen na više od polovine propisane kazne za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << delo koje mu se stavlja na teret. Propisana kazna za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga je od tri do 12 godina zatvora. “Okrivljeni je učinio krivično delo sa umišljajem, a ranije je dva puta osuđivan za krivična dela sa umišljajem na kaznu zatvora od najmanje godinu dana, pri tom od dana otpuštanja učinioca sa izdržavanja izrečene kazne do izvršenja novog krivičnog dela nije proteklo pet godina”, navodi se u saopštenju. Tužilaštvo je dodalo da presuda nije pravnosnažna, te da će “razmotriti navode iz prvostepene presude i u zakonskom roku odlučiti da li će ulagati žalbu”. Albin J. uhapšen je u decembru 2021. godine zbog sumnje da je prodao marihuanu A.G. (36). Prilikom pretresa stana Albina J, policija je pronašla nešto više od 40 grama marihuane i vagu za precizno merenje. (Radiostoplus) The post Diler osuđen na sedam godina i sedam mjeseci zatvora appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar: Diler povratnik osuđen na sedam godina i sedam meseci zatvora

Izvor: Danas, 09.Avg.2023

Viši sud u Novom Pazaru osudio je A.J. (36) iz tog grada na sedam godina i sedam meseci zatvora zbog trgovine drogom, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.