Dijeta joj spasila život: Želela da smrša, a onda saznala da ima rak dojke!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta joj spasila život: Želela da smrša, a onda saznala da ima rak dojke!

Džuli vam nudi listu zdravih namirnica koje su godinu dana bile na njenom stolu, zahvaljujući kojima je smršala 20 kilograma

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Nakon što je u aprilu 2013. rodila sina teškog 155 g, Džuli Lesos je odlučila da smrša, jer je imala 120 kg. Patila je za svojom savršenom figurom pre trudnoće, pa se zato odlučila da intenzivno trenira u teretani. Međutim, ceo svet joj se "okrenuo naopačke" kada su joj otkrili rak dojke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Džuli je od tada imala važniji cilj - da pobedi rak. Počela je da nalazi hranu koja mora biti u skladu sa hemotarapijom. Nakon godinu dana primanja hemoterapije, odmah je krenula u potragu za zdravom ishranom.

"Sestra me je upoznala sa dr Vilom Agilom, izumiteljem poznate Bejzbol dijete. Iskrena da budem, nikada do sada nisam čula za tu dijetu, ali bila sam sprema da probam sve. Doktor mi je prepisao striktan režim ishrane. Za doručak sam jela polovinu avokada, jedno kuvano jaje i parče integralnog tosta. Ručak mi se sastojao od parčeta ribe i zelene salate, a večera je uključivala proteine, povrće i ugljene hidrate."

Pogledajte još na portalu Stil:

Rak deluje samo kroz strah: Životna priča žene koja je pobedila bolest uprkos crnoj prognozi! (FOTO)

10 najvažnijih pitanja i odgovora o raku dojke: Na koje simptome treba obratiti pažnju?

Rak pankreasa: Teško se otkriva, zato je najvažnija prevencija!

Super semenke koje treba da jedete svakog dana: Lan protiv raka, susam za zdravo srce!

Simptomi raka debelog creva: Ako se otkriju u ranijoj fazi, bolest je izlečiva!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.