Devojčica iz Aranđelovca koju je ubio ekstazi, posle svoje smrti spasila JEDAN ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica iz Aranđelovca koju je ubio ekstazi, posle svoje smrti spasila JEDAN ŽIVOT

Roditelji petnaestogodišnje S.S., koja se predozirala jednom tabletom ekstazija, donirali su njene organe i tako spasli čak četiri života

Prema nezvaničnim informacijama, sve se odigralo u nekoliko sati, od trena kada su roditelji shvatili da je njihova ćerka usled moždanog udara upala u komu i doživela moždanu smrt.

Tada su odlučili da doniraju njene organe - bubreg, srce, jetru i rožnjaču. Zahvaljujući ovakvoj odluci njenih roditelja, njen bubreg uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je transplantiran tridesetjednogodišnjem muškarcu, a transplantacija srca izvršena je juče u Kliničkom centru Srbije.

Podsetimo, S. S. iz Aranđelovca umrla je nakon što se, kako se sumnja, predozirala ekstazijem.

N. B. iz Aranđelovca uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je doneo drogu na žurku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.