Devet osoba poginulo u saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu

Izvor: B92, 30.Jan.2022, 15:05

Devet osoba poginulo u saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu

Las Vegas -- Devet osoba poginulo je u subotu u velikoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo šest vozila u Severnom Las Vegasu, saopštili su zvaničnici.

"Nikada ranije nismo videli ovakvu saobraćajnu nesreću sa ovolikim brojem žrtava", rekao je novinarima portparol policije Las Vegasa, Aleksandar Kuevas, prenosi Ej-Bi-Si njuz.

U nesreći je učestvovalo 15 ljudi, rekao je Kuevas. Dve osobe su sa lica mesta nesreće prevezene u bolnicu, gde je jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njih kasnije preminula, naveo je Kuevas, dok se druga osoba nalazi u kritičnom stanju.

Zvaničnici su saopštili da je brzina bila uzrok ove nesreće.

Kuevas je takođe dodao da su svedoci nesreće videli da je auto prošao kroz crveno svetlo.

"I, uz to, udario je u više vozila i, nažalost, bio je to haotičan događaj", rekao je Kuevas.

Među poginulima je i vozač autobomibila koji je izazvao nesreću, saopštili su zvaničnici.

"Naše misli i naše molitve su sa porodicama koje doživljavaju ogroman i nepotreban gubitak zbog neopreznog čina", rekla je članica gradskog veća Severnog Las Vegasa, Pamela A. Gojns-Braun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LANČANI SUDAR U LAS VEGASU: Devet mrtvih u udesu, nesreću izazvao vozač koji je prošao kroz crveno svetlo VIDEO

Izvor: Kurir, 30.Jan.2022

Devet osoba je poginulo a jedna je teško povređena i u kritičnom je stanju u udesu u kome je učestvovalo šest vozila u Severnom Las Vegasu, u američkoj državi Nevadi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.