Detalji STRAVIČNOG udesa kod Besnog Foka: Vatrogasci sekli KAROSERIJU da bi izvukli stradalog čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2017, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji STRAVIČNOG udesa kod Besnog Foka: Vatrogasci sekli KAROSERIJU da bi izvukli stradalog čoveka

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na Zrenjaninskom putu, poginula je jedna osoba

Nezgoda se dogodila oko 9 časova ujutru, u blizini naselja Besni Fok na Zrenjaninskom putu, a nastradao je muškarac star 55 godina.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Do stravičnog sudara došlo je kada je „ford“, koji se kretao ka Zrenjaninu, prešao na levu stranu i udario „škodu“ beogradskih tablica. Od siline udara prednji deo „forda“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u potpunosti je bio smrskan. Nastradalog vozača iz „forda“ izvlačile su ekipe vatrogasaca, koje su morale da iseku karoseriju. Lakše je povređena i tridesetjednogodišnja žena koja je bila za volanom „škode“.

Foto: Srbija Danas

- Muška osoba (55) je poginula, a jedna žena je povređena i prebačena u KBC Zemun, rekli su u Hitnoj pomoći. Na lice mesta stigla je i ekipa iz Pančeva, ali naši lekari su uradili sve što su mogli. Vozač „forda“ ostao je na mestu mrtav.

Saobraćaj je zbog uviđaja bio u prekidu duže od tri sata. Kolone kamiona i automobila sa obe strane stajale su duž puta. A oni nestrpljivi, mesto nesreće obilazili su krećuči se atarskim putem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.