Demonstranti izašli na ulice Novog Sada: Razbijena vrata RTV, povređen muškarac (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 19:57

Demonstranti izašli na ulice Novog Sada: Razbijena vrata RTV, povređen muškarac (FOTO/VIDEO)

Posle protesne šetnje demonstranti su se okupili na Trgu slobode ispred Gradske kuće u centru Novog Sada

U Novom Sadu je danas od 18.00 časova počeo je protest u organizaciji više organizacija preko drustvenih mreža, a posle obraćanja Mirana Pogačara iz Združene akcije "Krov nad glavom", demonstranti su krenuli u protestnu šetnju.

Kako navode organizatori protest se održava zbog najave uvođenja policijskog časa, kao i sinoćnjih dešavanja u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

, zatim se uputili ka Radio televiziji Vojvodine gde su razbili staklo na vratima. Policija za sada samo reguliše saobraćaj, dok se iz kolone mogu čuti zvuci bačenih petardi.

Jedan muškarac je tom prilikom povređen, te su pozvali Hitnu pomoć.

Na početku okupljanja došlo je do rasprave između, predstavnika različitih ideologija oko toga ko će govoriti prvi i ko je zašto došao.

Desno orijentisani demonstranati su došli sa zastavom Kosova, dok "levi" nose transparent "ko tebe pendrekom ti njega revolucijom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u Novom Sadu: Molotovljevim koktelima na Gradsku kuću, napad na medije i prostorije SNS-a VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2020

Nasilni protesti održani su tokom popodneva i večeri u Novom Sadu. Demonstranti su uništili Gradsku kuću, a policija je morala da reaguje na nasilje...Tokom protesta u Novom Sadu demolirane su prostorije Srpske napredne stranke u Stražilovskoj ulici Razbijena su stakla na ulazu u stranačke prostorije...Okupljanje...

Nastavak na B92...

Protesti u Novom Sadu: Hiljade ljudi na ulicama, lupali na vrata zgrade RTV (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 08.Jul.2020

Nekoliko hiljada građana okupilo se u Novom Sadu na Trgu ispred Gradske, a pridružili su im se studenti iz novosadskih studentskih domova. Duga kolona demonstranata zatim je nastavila da se kreće ulicama grada.. Građani se masovno pridružuju protestu. Neki i napuštaju gradski prevoz i ulaze u kolonu.. Demonstranti...

Nastavak na Luftika.rs...

HAOS U SRPSKOJ ATINI: Demonstranti razbijaju Gradsku kuću u Novom Sadu, divljanje i kod RTV-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Tokom protesta su razbijena i vrata Radio-televizije Vojvodine, dok su nešto ranije večeras demonstranti kamenicama gađali sedište SNS...Grupa mahom mladih demonstranta gađala je Gradsku kuću u Novom Sadu. Nekoliko prozora je razbijeno, ali za sada nema reakcije policije...Protest je počeo oko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Treće veče protesta prošlo bez većih incidenata (FOTO, VIDEO)

Izvor: Danas, 09.Jul.2020, 18:32

Više hiljada građana okupilo se i večeras, treći dan zaredom, ispred Skupštine Srbije kako bi izrazili nezadovoljstvo aktuelnim režimom. Za raziku od prethodna dva dana, skup je prošao bez većih incidenata i sukoba sa policijom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.