Dečak (11) ukrao auto od mame, vozio 130 NA SAT, pa se ZAKUCAO U KAMION (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak (11) ukrao auto od mame, vozio 130 NA SAT, pa se ZAKUCAO U KAMION (FOTO)

Maloletni dečak poigao je policiju na noge, nakon što je drugi put ove godine ukrao automobil svoje majke. On je zaustavljen i priveden nakon što se većom brzinom sudario sa parkiranim kamionom

Neimenovani dečak star 11 godina iz Bruklina, ukrao je majčin automobil nakon što su se posvađali kada mu je ona oduzela konzolu za video igrice.

Kako se navodi, sačekao je da ona legne, kada se iskrao iz kuće i seo u njen džip. Tom prilikom, on je vozio između 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 130 kilometara na čas, zbog čega je u jednom trenutku policija otpočela poteru za njim.

Posle pola sata, dečak se zakucao u parkirani kamion, ali je na svu sreću prošao samo sa lakšim povredama.

Kako su saoštili iz policije, on je prošle jeseni učinio isti prekršaj, ali prilikom te potere, niko nije bio povređen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.