Davor Dragičević: Ostaćemo na Trgu Krajine, ako se ne ispune naši zahtevi

Izvor: Danas, 29.Dec.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davor Dragičević: Ostaćemo na Trgu Krajine, ako se ne ispune naši zahtevi

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića iz Banjaluke, objavio je svoje zahteve koje institucije Republike Srpske treba da ispune u vezi sa ubistvom njegovog sina, najavljujući da će, u suprotnom, građani u nedelju, kada je najavljen veliki skup "Pravda za Davida", ostati na Trgu Krajine. Članak Davor Dragičević: Ostaćemo na Trgu Krajine, ako se ne ispune naši zahtevi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požega: Lokalna vlast nezakonito potrošila petinu budžeta

Izvor: Danas, 30.Dec.2018, 00:38

Građani Požege su protestovali večeras na Trgu slobode protiv lokalne vlasti, koju predvode naprednjaci, i iskazali podršku protestima u Beogradu i građanima Banjaluke koji traže da se rasvetli ubistvo Davida Dragičevića. Članak Požega: Lokalna vlast nezakonito potrošila petinu budžeta se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.