Danas je DAN D za Deu: Tačno u 14 sati DOKTORI ZASEDAJU zbog voditeljkine OTKINUTE RUKE i OTKRIVAJU JEDNU STVAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je DAN D za Deu: Tačno u 14 sati DOKTORI ZASEDAJU zbog voditeljkine OTKINUTE RUKE i OTKRIVAJU JEDNU STVAR!

Mladen Mijatović rekao je da su druge dve osobe koje su povređene u saobraćajnoj nesreći kada i Dea dobro i da su puštene na kućno lečenje

Voditeljka Dea Đurđević trenutno bije najtežu bitku, očekujući rezultate da li će i kada moći da pomeri ruku koja joj je otkinuta u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Mladen Mijatović kaže da je sutra najbitniji dan za sve njih jer prolaze kritična 72 sata, nakon čega će se znati preciznije prognoze. 

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Dea je dobro, sve ide svojim tokom. Sutra oko 14 časova biće navršena 72 sata od saobraćajke, a to je taj kritični period. Lekari su je danas previli i zadovoljni su kako izgleda rame i kako se ona oporavlja. Nema drastičnih promena. Bitno je da sve protiče bez ikakvih problema - rekao je Mladen, koji s neizvešnošću čeka vesti o svojoj devojci. 

#novojutro #specijalnaemisija #dolazakputina #srbijairusija #tvpink

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 17, 2019 at 7:39am PST

Subota jutro 😊 Radno 😎 #nofilter #subota #novojutro #posao #pink #rtvpink #makeup @tasha_pro_make_up #hair @majaopacicexkrestalica

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 12, 2019 at 1:17am PST

❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Dec 3, 2018 at 5:36am PST

Ovo sve zajedno je haljina verovali ili ne! Zato volim @salsa_butik 💜#haljine #butik #butiksalsa #najboljisu

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Oct 9, 2018 at 5:23am PDT

Ljubav neizmerna!!! Idemo Zvezdoooooo ❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️ #czv #redstar #crvenazvezda #championsleague #ligasampiona

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Sep 18, 2018 at 10:58am PDT

On kaže da je nije video nakon operacije zbog virusa koji vladaju zbog čega je ispoštovao zahtev medicinskog osoblja da joj niko ne prilazi niti da joj dolazi u posetu.

- Preporuka lekara je da bude izolovana od spoljneg sveta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju. Dea se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a od medicinskog osoblja s kojim komuniciram sam saznao da je izuzetno stabilna, prihički jaka i da se ne sećaju da su imali takvog pacijenta. Oni kažu da ne pamte da je nekada pacijent sa tako teškim povredama bio dobro raspoložen da se tako ponaša i ima toliko energije - otkrio je Mijatović.

Kako se uveliko spekuliše po medijima i među Deinim kolegama da ona oseća povređenu ruku, Mladen je po tom pitanju ostao sumnjičav. Oslanjajući se na ono što su mu doktori rekli, on smatra da je još rano za takve prognoze.

- Ne znam, ne mogu to da kažem. Lekari su rekli da je to nerealno i da se radi o subjektivnom osećaju koji ona ima - kratko je rekao i dodao:

- Povrede su bile izuzetno teške, nije u pitanju bila samo otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ne bih govorio. Znam da ima najbolji medicinski tretman i verujem da će brzo ovo prebroditi tom svojom snagom. Ona je veliki borac - rekao je on.

Podsećanja radi, Dea je u četvrtak ujutru imala saobraćajnu nezgodu na Dedinju. Da bi videla kolika je šteta i da li ima povređenih u drugom automobilu, voditeljka je izašla iz svog auta i u tom trenutku kolegi Predragu Sarapi javila da će kasniti, te da počne Jutarnji program bez nje. Tada ju je udario autobus na liniji 78, a u njega su se dodatno zakucali još jedan autobus i automobil.

Autobus je otkinuo Dei ruku, ali je devojka koja je istrčala iz autobusa da joj pomogne bila dovoljno pribrana da pozove Hitnu pomoć i bude uz voditeljku sve vreme. Dea je u svesnom stanju dočekala prvu medicinsku ekipu. Usledila je višesatna operacija, od koje se voditeljka još uvek oporavlja.  Mladen otkriva da su druge dve osobe koje su povređene u saobraćajnoj nesreći kada i Dea dobro i da su puštene na kućno lečenje. Prema saznanjima, sa Mladenom na VMA je sve vreme i Deina majka Nena, koja čeka vesti o svojoj naslednici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.