Danas humanitarna akcija Svim srcem za Necu

Izvor: B92, 27.Sep.2017, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas humanitarna akcija "Svim srcem za Necu"

Beograd -- Humanitarna aukcija "Svim silama za Necu" biće održana danas u sali hotela "Zira" s početkom u 19:00.

Cilj održavanja aukcije je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kome je u maju otkriven maligni tumor na mozgu.

Na aukciji će se naći sportski rekviziti sa potpisima vaterpolo, odbojkaške, koašarkaške i fudbalske reprezentacije, ali i domaćih i stranih sportskih klubova.

Sportski rekviziti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nosiće potpise naših sportista medju kojima su Dragan Džajić, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Ana Dabović, Vanja Udovičić, Vladimir Stojković i mnogi drugi.

Takođe, biće ponuđena i slika Mome Kapora, monografija grupe Van Gog "Tragovi prošlosti" i majica sa potpisom Zvonimira Đukića Đuleta, te haljina kreatora Igora Todorovića.

Naime, početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS i već tri meseca se nalazi na klinici u Parizu.

Organizatori aukcije su rođaci i prijatelji porodice koji se nadaju da će Nemanja iz ove utakmice trijumfovati kao pobednik.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.