Danas humanitarna akcija "Svim srcem za Necu"

Humanitarna aukcija "Svim silama za Necu" biće održana danas u sali hotela "Zira" s početkom u 19:00.

Izvor: B92

Sreda, 27.09.2017.

07:02

Danas humanitarna akcija

Cilj održavanja aukcije je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kome je u maju otkriven maligni tumor na mozgu.

Na aukciji će se naći sportski rekviziti sa potpisima vaterpolo, odbojkaške, koašarkaške i fudbalske reprezentacije, ali i domaćih i stranih sportskih klubova.

Sportski rekviziti nosiće potpise naših sportista medju kojima su Dragan Džajić, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Ana Dabović, Vanja Udovičić, Vladimir Stojković i mnogi drugi.

Takođe, biće ponuđena i slika Mome Kapora, monografija grupe Van Gog "Tragovi prošlosti" i majica sa potpisom Zvonimira Đukića Đuleta, te haljina kreatora Igora Todorovića.

Naime, početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS i već tri meseca se nalazi na klinici u Parizu.

Organizatori aukcije su rođaci i prijatelji porodice koji se nadaju da će Nemanja iz ove utakmice trijumfovati kao pobednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: