Humanitarna aukcija za pomoć malom Nemanji

Izvor: RTS, 26.Sep.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna aukcija za pomoć malom Nemanji

Aukcija "Svim silama za Necu" biće održana sutra u sali hotela "Zira" s početkom u 19 časova, a cilj je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kojem je u maju otkriven maligni tumor na mozgu.
Početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS-a i već tri meseca se nalazi na klinici u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Parizu, saopštio je Sekretarijat za informisanje Grada Beograda i dodao da je, nažalost, bolest nepredvidiva, iscrpljujuća i zahteva dugotrajno lečenje.

Organizatori aukcije su rođaci i prijatelji porodice koji se nadaju da će Nemanja iz ove utakmice trijumfovati kao pobednik, piše u saopštenju.
Na aukciji će se naći kapa i lopta sa potpisima vaterpolo reprezentacije, dres i lopta sa potpisima odbojkaške reprezentacije, lopta ili dres sa potpisima košarkaške reprezentacije, lopta i dres sa potpisom Dragana Džajića Džaje.
Zatim, na aukciji će biti i tri dresa fudbalske reprezentacije sa potpisima Slavoljuba Muslina, Zorana Tošića i Đorovića, patike sa potpisom Vlade Divca, dres Partizana sa potpisom Žarka Paspalja, dres sa potpisom Ane Dabović, kapa Vanje Udovičića, dva potpisana dresa fudbalskog kluba Anderleht.
Takođe, biće ponuđeni i dres FK Čikago fajer Bastijana Švajnštajgera, dresovi FK Crvena zvezda i FK Partizan sa potpisima igrača, dres i rukavice sa potpisom Vladimira Stojkovića, golmana FK Partizan, zatim dres Nikole Lazetića, tri dresa Zorana Bate Mirkovića (dresovi reprezentacije, FK Fenerbahče i Montevideo koji je nosio tokom humanitarne utakmice), zatim dres FK Parma Save Miloševića, dres FK Sampdorija Bratislava Živkovića, kao i dres Viljareala Igora Taševskog.
Takođe, na aukciji će se naći i slika Mome Kapora, monografija grupe Van Gog "Tragovi prošlosti" i majica sa potpisom Zvonimira Đukića Đuleta, te haljina kreatora Igora Todorovića, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Humanitarna aukcija za pomoć malom Nemanji da pobedi u životnoj utakmici

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2017

Humanitarna aukcija „Svim silama za Necu” biće održana sutra u sali hotela „Zira” s početkom u 19 časova. ..Cilj održavanja aukcije je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kome je u maju otkriven maligni tumor na mozgu. Početkom juna...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.