Da napravimo trgovinski sporazum dobar za sve: Vučić u Briselu o ekonomiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 21:37

"Da napravimo trgovinski sporazum dobar za sve": Vučić u Briselu o ekonomiji

Nisam siguran da su svi razumeli da treba da se razgovara o ekonomiji, neki su došli da pričaju o ratnoj odšteti - izjavio je predsednik Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je da je jedna od tema današnjih razgovora u Briselu bila i ekonomija, te ukazao da je potrebno da se dođe do trgovinskog sporazuma, koji bi bio dobar za obe strane, i za Beorgad i za Prištinu.

- Nisam siguran da su svi razumeli da treba da se razgovara o ekonomiji, neki su došli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pričaju o ratnoj odšteti.  Odbio sam to i rekao da nema smisla da o tome razgovaramo - preneo je Vučić novinarima u Briselu.

Kako kaže, Beograd se zalaže za ukidanje svih barijera, ali da niko ne može da nameće da moramo da primamo nešto sa prečatom i natpisom "Republika Kosovo", koju ne priznajemo.

- Da nađemo nešto. da napravimo trgovinski sporazum dobar i za jedne i za druge. Imamo ša da ponudimo, nadam se da i Priština ima šta nama da ponudi i verujem da to može da bude u korist pravljenja dobrog okruženja - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.