DZ Leposavić pozvao stanovnike na vakcinaciju: Prijave do 5. marta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 09:48

DZ Leposavić pozvao stanovnike na vakcinaciju: Prijave do 5. marta

Dom zdravlja Leposavić pozvao stanovnike te opštine da se do 5. marta prijave za vakcinaciju

Dom zdravlja Leposavić pozvao je sve građane opštine Leposavić da se prijave za vakcinaciju protiv korona virusa, kako bi zajedničkim snagama stekli kolektivni imunitet i pobedili taj virus.

Medicinski radnici pozivaju sve da daju svoj doprinos, budu odgovorni i prijave se za vakcinaciju u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leposaviću, Lešku i Sočanici, prenosi Kosovo onlajn.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za vakcinaciju kineskom vakcinom Sinofarm do 5. marta kod izabranog lekara u nadležnom Domu zdravlja u Leposaviću, Lešku i Sočanici, saopštio je Dom zdravlja.

Za sve zainteresovane građane obezbeđen je prevoz do najbližih punktova za vakcinaciju uz medicinsku pratnju.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 10.000 građana sa KiM primilo antikovid vakcinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2021

Više od 10.000 građana sa Kosova i Metohije iskoristilo je mogućnost vakcinisanja protiv korona virusa u jednom od tri centra za imunizaciju u Bujanovcu, Kuršumliji i Raški..."Vakcinacija građana iz Kosovskog Pomoravlja počela je 19. januara i u tom prvom talasu imunuzaciju su primili ljudi iznad...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.