DVOJICA SRBA UBILA MUŠKARCA (56) U NJEGOVOJ KUĆI U NEMAČKOJ: Nakon zločina izvršili krađu, pa pobegli pešaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 12:20

DVOJICA SRBA UBILA MUŠKARCA (56) U NJEGOVOJ KUĆI U NEMAČKOJ: Nakon zločina izvršili krađu, pa pobegli pešaka

Pokušali su da pobegnu

Nemačka policija uhapsila je dva državljanina Srbije stara 20 i 26 godina zbog sumnje da su ubili muškarca (56) u noći između 14. i 15. januara u njegovoj kući u Remšajdu.

Kako navode nemački mediji, zločin se dogodio u žrtvioj kući u kojoj je živeo sam u Remšajdu, Severna Rajna-Vestfaliji.

- Srpski državljani su uhapšeni u sredu zbog krivičnog dela ubistvo iz koristoljublja. Nakon što su došli u kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žrtve ubili su ga u kupatilu, a zatim izvršili premetačinu i ukrali mu dragocenosti, mobilni telefon i novčanik žrtve - pišu lokalni mediji.

Prema njihovim navodima, oni su iz novčanika uzeli i debitnu karticu koju su pokušali da podignu novac sa bankomata, ali nisu uspeli.

- Nakon zločina pobegli su prvo peške, a zatim taksijem, pa javnim prevozom kako bi zametnuli trag - pišu nemački mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR U NEMAČKOJ Dvojica Srba upoznali muškarca preko sajta za upoznavanje, pa ga UBILI

Izvor: Blic, 27.Jan.2023

Srpski državljani stari 20 i 26 godina osumnjičeni su da su ubili muškarca (56) u Nemačkoj. Kako se sumnja, oni su svoju žrtvu upoznali preko interneta i platforme za upoznavanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.