Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jan.2023, 12:10

DVOJICA SRBA UBILA MUŠKARCA (56) U NJEGOVOJ KUĆI U NEMAČKOJ: Nakon zločina izvršili krađu, pa pobegli pešaka

Nemačka policija uhapsila je dva državljanina Srbije stara 20 i 26 godina zbog sumnje da su ubili muškarca (56) u noći između 14. i 15. januara u njegovoj kući u Remšajdu. Kako navode nemački mediji, zločin se dogodio u žrtvinjoj kući u kojoj je živeo sam u Remšajdu, Severna Rajna-Vestfaliji. – Srpski državljani su uhapšeni […] The post DVOJICA SRBA UBILA MUŠKARCA (56) U NJEGOVOJ KUĆI U NEMAČKOJ: Nakon zločina izvršili krađu, pa pobegli pešaka appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas u Nemačkoj: Dvojica srpskih državljana ubila muškarca (56) u njegovoj kući, pa odneli dragocenosti!

Izvor: 24sedam.rs, 27.Jan.2023

Iz novčanika žrtve su uzeli i debitnu karticu koju su pokušali da podignu novac sa bankomata

Nastavak na 24sedam.rs...

NEMAC POZVAO 2 SRBINA NA INTIMNO DRUŽENJE, ONI GA UBILI! Detalji brutalnog zločina u Nemačkoj: Evo kako su srpski mladići otkriveni, pronađena i PREPISKA

Izvor: Blic, 28.Jan.2023, 11:20

Nemačka policija uhapsila je dvojicu srpskih državljana starih 20 i 26 godina zbog sumnje da su 14. januara preko aplikacije za upoznavanje namamili muškarca (56), dogovarajući seksualni odnos s njim, a potom ga u kupatilu njegove kuće ubili i opljačkali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.