DSS o rešavanju problema legalizacije u podavalskim naseljima

Izvor: Studio B, 03.Apr.2012, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS o rešavanju problema legalizacije u podavalskim naseljima

Kandidat DSS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović razgovarao je sa građanima podavalskih naselja, koji su se žalili na nedostatak urbanističkih planova u tom delu Beograda i na probleme oko uvođenja kanalizacije i legalizacije.

Popović je stanovnicima sela Kumodraž rekao da uvođenje kanalizacije u to naselje nije problem i da je reč o malom ulaganju za grad Beograd.

„Kad DSS bude učestvovao u gradskoj vlasti, predmeti legalizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji do sad nisu počeli da se obrađuju biće vraćeni iz grada u opštine, ceo postupak će biti oročen, a razmotrićemo ponovo sistem zoniranja kako bi, za bar 50 odsto, smanjili troškove legalizacije. na poslovima legalizacije, ako ne postoji dovoljano angažovanih ljudi, biti angažovani i volonteri, kojima će to iskustvo biti dragoceno pri zapošljavanju", rekao je kandidat DSS-a za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Popović .
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.