DRUMSKOM RAZBOJNIKU IZ VRANJA ODREĐEN PRITVOR: Predstavljao se kao policajac pa ljudima oteo 10.000

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 18:09

DRUMSKOM RAZBOJNIKU IZ VRANJA ODREĐEN PRITVOR: Predstavljao se kao policajac pa ljudima oteo 10.000

On je uhapšen pošto se sumnja da je krajem decembra, predstavljajući se lažno da je policajac i koristeći policijske blinkere na automobilu tipa "audi" presreo strance kod sela Prevalac, na autoputu Niš - Vranje, i od putnika iz automobila nemačkih registracija oteo 10.000 evra.

Drumskom razbojniku iz okoline Vranja koji se predstavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao policajac sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio je pritvor u trajanju do 30 dana.

V.S. iz okoline Vranja tereti se da je počinio krivična dela prevara i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnog dela prevara.

Policija je prilikom pretresa  kuće bivšeg policajca pronašla automatsku pušku, pištolj, dve bombe, policijsku uniformu, blinkere, svetleću tabla sa natpisom "stop policija".
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.