DRAMA U KBC ZEMUN: Stanje Darka Lazića pogoršano, ima i unutrašnje krvarenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U KBC "ZEMUN": Stanje Darka Lazića pogoršano, ima i unutrašnje krvarenje

Stanje pevača Darka Lazića, koji je teško povređen u utorak u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca se pogoršava jer su mu otkazali bubrezi i jedno plućno krilo, a sada je došlo i do obilnog unutrašnjeg krvarenja

Zbog velike količine krvi koja se nalazi u Lazićevom organizmu, lekari ni nakon obavljenih rendgenskih snimaka nisu u mogućnosti da ustanove mesto krvarenja.

Ranije danas doktori u u KBC "Zemun" rekli su da je stanje svesti pevača Darka Lazića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još pod znakom pitanja, zbog čega lekari ne mogu da ga operišu i saniraju povrede .

Naime, lekari nisu sigurni da li je njegovo polukomatozno stanje uzrok povreda glave ili narkotika koje je možda pevač uzeo pre udesa.

- Njegovo stanje je i dalje vrlo kritično i prati se iz minuta u minut - kažu lekari.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.