DRAMA U BEOGRADU: Čovek pokušao da siluje devojčicu (10) u toaletu tržnog centra

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 08:11

DRAMA U BEOGRADU: Čovek pokušao da siluje devojčicu (10) u toaletu tržnog centra

Devojčica se sva tresla i upiškila od straha

Prava drama odigrala se juče oko 19 časova u jednom tržnom centru u Beogradu!

Kako se saznaje, stariji čovek je pokušao da siluje desetogodišnju devojčicu koju je uvukao u toalet, ali je na sreću njena sestra videla šta je uradio.

, a policija je ubrzo blokirala ceo tržni centar i uhapslila manijaka kog su hteli da linčuju besni roditelji, pa su ga pripadnici MUP sproveli liftom do garaže!

Inače, napad se odigrao naočigled mnogo dece i roditelja koji svakodnevno dolaze na plato ovog tržnog centra i koji ima igraonicu za decu i obebeđenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen manijak (61) iz tržnog centra; MUP saopštio detalje VIDEO

Izvor: B92, 13.Apr.2021

Beograd -- Beogradska policija uhapsila je D. Š. (61) koji se sumnjiči da je juče pokušao da seksualno napadne 10-godišnju devojčicu u toaletu Tržnog centra na Zvezdari...U saopštenju MUP-a se precizira da se D. Š. pozvao devojčicu da uđe s njim u toalet tržnog centra, gde je otkopčao pantalone,...

Nastavak na B92...

Obljubio desetogodišnju devojčicu u toaletu tržnog centra u Beogradu, pa uhapšen

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2021

Beogradska policija uhapsila je D. Š. (61) zbog sumnje na obljubu sa detetom...On se tereti da je juče pozvao desetogodišnju devojčicu da uđe s njim u toalet jednog tržnog centra na Zvezdari, otkopčao pantalone, pa je poljubio u obraz, a potom i neprimereno dodirnuo...Devojčica je pobegla, a...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.