Izvor: Luftika.rs, 13.Apr.2021, 10:27

Manijak pokušao da siluje devojčicu (10) u Beogradu, vukao je u toalet tržnog centra

Policija je sinoć oko 19 sati uhapsila muškarca koji je pokušao da siluje desetogodišnju devojčicu u jednom beogradskom tržnom centru, pišu beogradski mediji.
Prema natpisima u medijima, čitav slučaj odigrao se u AVIV parku u naselju Zvezdara u Beogradu.
Devojčica se igrala sa drugom decom kada se, prema rečima očevidaca, pojavio muškarac koji je pokušao da je odvuče u WC tržnog centra.
Posetioce AVIV parka alarmirala je sestra napadnute devojčice, a policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << brzo reagovala i privela osumnjičenog.
Kako za Nova.rs priča čitalac portala i očevidac ovog događaja, muškarac je devojčicu od oko 10 godina pokušao da odvuče do WC tržnog centra koji se nalazi unutar AVIV parka.
„Vukao je dete ka toaletu, ali je srećom sestra devojčice počela da vrišti i tako privukla pažnju svih prisutnih da se nešto događa. Ljudi su se razjurili i počeli su da paniče. Svi su bili uplašeni i zatečeni. Policija je ubrzo opkolila tržni centar sa tri automobila, kako muškarac ne bi uspeo da pobegne. Policajci su se baš brzo tu stvorili“, kazao je očevidac.
U MUP-u navode da je „u toku rad na rasvetljavanju slučaja” te da će “detalji slučaja biti poznati danas u toku dana“.
Spremaju dokaze o jagodinskim „predatorima“, Palma viče “sve je laž”

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

MANIJAK IZ TRŽNOG CENTRA Devojčica mislila da je muškarac ČUVAR objekta i da je zgrešila pa je krenula sa njim, a on ju je odveo pravo u toalet

Izvor: Blic, 13.Apr.2021

Sigurnosne kamere tržnog centra na Zvezdari snimile su oko 19 sati sinoć kako muškarac odvodi desetogodišnju devojčicu u toalet. Kako saznajemo, manijak je osumnjičen da je pokušao seksualno da zlostavlja maloletnicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.