DOKTOR ME NIJE NI POGLEDAO Ispovest Ane (36) koja je NAJBITNIJU odluku morala da donese POTPUNO SAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 11:33

"DOKTOR ME NIJE NI POGLEDAO" Ispovest Ane (36) koja je NAJBITNIJU odluku morala da donese POTPUNO SAMA

Kako je ispričala, odluku je morala da donese potpuno sama.

Abortus je jedna od najtežih tema za svaku ženu, a gotovo nijedna se na njena ne odluči olako. I žena po imenu Anja (36) podelila je svoju ispovest i otkrila kako se osećala u najtežim trenucima.

- Aktivno podržavam planirano roditeljstvo i verujem da to nije jednostavna stvar. Sećam se kako sam satima bila zaglavljena u čekaonici, sa mladim devojkama, nekim lakomislenim, nekim tužnim, a doktor kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je bio “mrtav ladan” i nije uspostavljao kontakt očima, nije nas pogledao - započela je ona.

Ipak, morala je da donese tešku odluku. Onda se, nakon tri godine, odlučila za istu opciju.

- Probudila sam se u kolicima u hodniku, okružen haosom. Niko me nije proveravao. Otprilike tri godine kasnije, saznala sam da sam ponovo trudna. Došao je trenutak kada sam shvatila da imam zdravstveno osiguranje. Zakazala sam termin u bolnici, a cela stvar je koštala oko 30 dolara. Na putu, moj dečko je počeo da poludi, govoreći:

- Zaustavila sam ga, da bih mogao da vozim. Poštujem što je to za njega bilo emotivno iskustvo. Nikad ne razmišljam o abortusima. Kada kažem ljudima, oni reaguju uspaničenim licem, a kada kažem da sam zaista u redu s tim, oni prave drugo panično lice. Na kraju ih tešim - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.