DIVLjANjE U PRIJEPOLjU: Pijan izazvao udes, pobegao, pa zapalio vozilo (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLjANjE U PRIJEPOLjU: Pijan izazvao udes, pobegao, pa zapalio vozilo (VIDEO)

Muškarac (32) se sumnjiči da je oko 01,00 čas udarivši u drugo vozilo u Draževićima pobegao sa lica mesta PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju odredili su zadržavanje do 12 sati tridesetdvogodišnjem muškarcu iz Prijepolja zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju sa 1,76 promila alkohola u krvi.Pročitajte još: Zapaljen automobil u Kragujevcu On je, kako se sumnja jutros oko 01,00 čas udarivši u drugo vozilo u Draževićima pobegao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << lica mesta i u Prijepoljskom naselju, u Hašimbegovića polju zaustavio vozilo, polio ga benzinom i zapalio šibicom Protiv tridesetdvogodišnjaka biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pijan izazvao udes u Prijepolju pa zapalio automobil (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 18.Avg.2018

Muškarac iz Prijepolja noćas je izazvao sudar, a zatim zapalio svoj automobil, poslije čega mu je policija odredila zadržavanje do 12 sati zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju sa 1,76 promila alkohola u krvi. Muškarac star 32 godine je, kako se sumnja, jutros oko 1.0 čas udario u drugo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.