DIKIĆU POZLILO: Prebačen u crnogorski Urgentni centar, pritvor do 30 dana za 14 državljana Srbije

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIKIĆU POZLILO: Prebačen u crnogorski Urgentni centar, pritvor do 30 dana za 14 državljana Srbije

Bivšem šefu srpske žandarmerije Bratislavu Dikiću pozlilo je nakon saslušanja u Višem sudu u Podgorici, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku KCG, prenele su podgoričke "Vijesti" .

Kako se navodi, sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je do 30 dana pritvora osumnjičenima za organizovanje kriminalne organizacije i krivično delo terorizam u pokušaju.

Pritvor je, osim Dikiću, određen Hristini Krstić, Branki Milić, Draganu Maksiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Milanu Dušići, Srboljubu Ðorđeviću, Aleksandru Čuroviću (33), Aleksandru Aleksiću (42), Siniši Ćetkoviću (37), Milošu Aćimoviću (26), Ivici Matiću (36), Perici Andriću (39) i Đ.M., prenose Vijesti.

Dikića tužilaštvo sumnjiči da je sa Aleksandrom Sinđelićem vođa kriminalne grupe, koja je pripremala terorističke napade na institucije, ubijanje civila i hapšenje premijera Mila Ðukanovića. Sinđelić je izbegao hapšenje i policija za njim traga.

Foto: AP/Tanjug

Iz tužilaštva je ranije saopšteno da su Dikić i Sinđelić početkom oktobra u Srbiji i Crnoj Gori formirali kriminalnu organizaciju, s ciljem uticaja na zakonodavnu i izvršnu vlast u Crnoj Gori.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DUGOGODIŠNJI HOROR U JAGODINI Muškarac pet godina silovao pastorku, majka odbila da joj pomogne

Izvor: Blic, 19.Okt.2016, 11:37

Na predlog tužioca Višeg suda Vladanu Z. (44) iz Bukovca kod Despotovca u Višem sudu određen je pritvor do 30 dana, potvrđeno je u Višem tužilaštvu. On se sumnjiči da je od 2011. godine primoravao svoju pastorku M.S. (14) na seksulane odnose uz, kako se osnovano sumnja a policija istražuje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.