CG: Tužilaštvo traži produženje pritvora za 14 uhapšenih

Izvor: B92, 18.Okt.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Tužilaštvo traži produženje pritvora za 14 uhapšenih

Podgorica -- Specijalno tužilaštvo CG zatražilo od Suda da produži pritvor četrnaestorici srpskih državljana, s bivšim šefom srpske Žandarmerije Bratislavom Dikićem na čelu.

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković izjavio je za TV CG da prikupljeni podaci, a naročito mere tajnog nadzora, ukazuju na sumnju da su uhapšeni državljani Srbije počinili krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crnogorsko tužilaštvo traži produženje pritvora za 14 srpskih državljana

Izvor: Blic, 18.Okt.2016

Specijalno tužilaštvo Crne Gore zatražilo je od Suda da produži pritvor 14-torici srpskih državljana, na čelu sa bivšim šefom srpske Žanarmerije Bratislavom Dikićem...Vrhovni državni tužilac, Ivica Stanković, izjavio je za TVCG da prikupljeni podaci, a naročito mere tajnog nadzora, ukazuju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.