Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2020, 13:20

DF kandiduje Čedomira Jovanovića za ministra u kantonalnoj vladi u BiH

Demokratski front (DF), kandidovao je Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a, za funkciju ministra u više kantonalnih vlada u Bosni i Hercegovini, između ostalih i za ministra obrazovanja Unsko-sanskog kantona, objavila je banjalučka Alternativna televizija, pozivajući se na nezvanične izvore.

Jovanović, koji je savetnik lidera DF-a i hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšića, kandidat je za pozicije na kojima je zbog konstitutivnosti potreban Srbin, navodi Alternativna >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << televizija.

Jovanović je bio nosilac liste "Koalicija za mir", koja je na nedavno održanim izborima u Srbiji osvojila svega 0,32 odsto i nije uspela da pređe cenzus za ulazak u Skupštinu Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Komšićeva stranka demantuje da će Jovanović biti kandidat za kantonalnog ministra

Izvor: Beta, 02.Jul.2020

Liberalno-demokratska partija (LDP) prenela je danas saopštenje Demokratskog fronta Željka Komšića u kojem se demantuju informacije da će lider LDP Čedomir Jovanović biti kandidat DF za funkciju ministra u više kantonalnih Vlada u Bosni i Hercegovini.Portal Alternativne televizije ranije je objavio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.