DETALJ SA KOSTINE LISTE ZA ODSTREL INTRIGIRA JAVNOST: Zašto je jedno ime precrtano sa spiska?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 20:28

DETALJ SA KOSTINE LISTE ZA ODSTREL INTRIGIRA JAVNOST: Zašto je jedno ime precrtano sa spiska?! (VIDEO)

Kecmanović je mesec dana kovao svoj pakleni plan koji je na kraju i realizovao.

Nezapamćen zločin duboko je ranio i ostavio nezalečiv trag u srcima svih nas, kada se učenik osmog razreda osnovne škole "Vladislav Ribnikar" odlučio na izvršenje krvoprolića kakav ovaj region nije doživeo u modernoj istoriji. 

Naime, učenik Kosta Kecmanović (13), odlučio je da u školu umesto knjiga ponese očev pištolj i presudi drugarima sa kojima je godinama delio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klupu.

Njegova spremnost, proračunatost i hladnokrvnost zaprepastila je sve, od policijskih službenika do profesora škole. Kostina "lista za odstrel" posebno je privukla pažnju javnosti.

U kravavom pohodu ubio je radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića (53) hicem u glavu, a zatim nastavio dalje i ubio osmoro svojih školskih drugara.

Pucao je iz očevog pištolja CZ99 koji je, navodno, bio zaključan u stanu u sefu.

Kako se u prvi mah čini, Kostina "lista za odstrel" više je ličila na spisak koje je neko dete napravilo dok je razmišljalo koga treba pozvati na rođendan. Niko nije ni posumnjao na mračnu stranu dečakove psihologije.

Kostina "lista za odstrel" odeljenja 7/2:

P.T. je iz nepoznatih razloga precrtana sa spiska.

U učionici u prizemlju, odjeljenja 7/2, čiji je učenik osumnjičeni, ubijeni su A. D., K. M., M. A., E. K. i A. Č.

U Urgentni Centar iz OŠ ''Vladislav Ribnikar'' dovezeno je četvoro: B. A., starosti 13 do 14 godina, K. H, starosti 13 do 14 godina, T. S., nastavnica istorije (1970), još jedno N N muško dijete starosti oko 13 godina. U Tiršovoj je troje povređene djece.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.