DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Da li je Taker tokom intervjua sa Putinom OVIM potezom poslao SKRIVENU poruku ili je čista slučajnost?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 22:32

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Da li je Taker tokom intervjua sa Putinom OVIM potezom poslao SKRIVENU poruku ili je čista slučajnost?!

Buka oko intervjua se ne stišava.

Velika buka digla se na zapadu protiv američkog novinara Takera Karlsona zbog intervjua koji mu je dao ruski lider Vladimir Putin, ali mnogi nisu primetili da je voditelj nosio kravatu u bojama ruske carske zastave.

Da li je Taker Karlson namerno obukao kravatu u bojama ruske carske zastave možda nikada nećemo saznati.

Ep. 73 The Vladimir Putin Interview pic.twitter.com/67YuZRkfLL

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << February 8, 2024

Ukrajina, čak ni uz pomoć zapadnih zemalja, neće moći da pobedi Rusiju, kazao je Taker posle intervjua.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom nedavnog intervjua rekao Karlsonu da pregovorima želi da okonča sukob u Ukrajini.

Srbija Danas/Večernje Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.