DEDI HTELO SRCE DA ISKOČI: Pogledajte šta je poželeo sin krvnika iz Žitišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEDI HTELO SRCE DA ISKOČI: Pogledajte šta je poželeo sin krvnika iz Žitišta

Devetogodišnji sin Dijane Savanović (30) koju je zbog ljubomore ubio bivši suprug, ostao je u jednom danu bez oba roditelja, a sa gubitkom svoje majke teško se nosi.

Ni nakon pola godine od masakra u žitištu, kada je Siniša Zlatić iz kalašnjikova ubiopetoro ljudi u bašti kafea „Makijato“, utehe za porodice žrtava nema.

Otac Dijane Savić ispričao je za Kurir da je porodica izašla na groblje još krajem decembra, ali i juče, kada se navršilo punih šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci od njene tragične smrti.

-Jedina uteha nam je unuk. Srce je htelo iz grudi da mi iskoči kada je rekao da sva deca imaju roditelje, a da on nema nikog. Nedavno mi je doslovce kazao: „ Deda, voleo bih da tata nikad ne izađe iz zatvora“, ispričao je stevo Savanović, očiju punih suza.

On kaže da su im novogodišnji praznici prošli u tišini i bolu, kao da i zbog unuka daju sve od sebe da ostanu jaki.

-Duša me zaboli kada ga vidim kako ćutke gleda majkine slike. Oboje su se napatili s onim zlotvorom. Jedne zime ih je oboje isterao ispred kuće da čiste sneg, dok ih je on posmatrao kroz prozor i cerio se zadovoljno.Kad su bili na moru, znao je da ih zaključa u sobu i negde ode, priseća se neutešni otac.

-Predstojeće suđenj4e masovnom ubici nesrećni čovek dočekuje s nelagodom.

-Svestan sam da će suočavanje s njim doneti novu bol. Sudski proces će se otegnuti. Advokati će raditi svoje, a sve je kristalno jasno. Monstruma treba osuditi na doživotnu robiju i težak prinudni rad, smatra Savanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.