DEČAK-UBICA IZ RIBNIKARA OVIH DANA UZNEMIREN! Ima nove zahteve KOJI će vas ZALEDITI, ponaša se kao da NE SHVATA šta je uradio

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:14

DEČAK-UBICA IZ RIBNIKARA OVIH DANA UZNEMIREN! Ima nove zahteve KOJI će vas ZALEDITI, ponaša se kao da NE SHVATA šta je uradio

Dećak-ubica nastavlja da histeriše po klinici, sad ima nove prohteve.

Dečak-ubica, koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije svojim neobičnim zahtevom je šokirao zaposlene ne Klinici. 

On je od dana masakra koji je izvršio u školi "Vladislav Ribnikar" smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi. 

- Dečak-ubica je dosta uznemiren ovih dana. Kad ga je osoblje Klinike pitalo u čemu je tačno problem dobili su bizaran odgovor. Kako je odrastao u određenom društvenom staležu, neke stvari su mu neshvatljive. Traži da mu se posteljina menja na dva dana, kaže kako se osoblje ne brine o njemu. Zamišlja da je u hotelu od pet zvezdica.Takođe ne želi da jede bolničku hranu, kaže da je to ispod njegovog nivoa - navodi izvor za Republiku.

On kao da ne shvata težinu zločina koji je počinio, smatra da prema njemu treba da se postave drugačije.

- Želi čak i anatomski jastuk da mu se donese kako bi se zamenio taj "prljavi" bolnički. Dečak ubica izgleda da nije svesan težine zločina koji je počinio - dodaje izvor.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak-ubica uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije, a onda je otvorio vatru na drugove.

(Srbija Danas/Republika)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BIO SAM PRISUTAN KAD JE ISPITIVAN DEČAK UBICA..." Advokat roditelja žrtava o daljem suđenju: "On NE VIDI sebe kao problem"

Izvor: Blic, 07.Feb.2024

Dečak ubica, učenik sedmog razreda, je tog 3. maja ušetao u OŠ "Vladislav Ribnikar", zatim je iz očevog pištolja ubio čuvara škole Dragana Vlahovića, sedam devojčica i jednog dečaka. Angelina Aćimović je 15. maja u bolnici podlegla povredama i preminula i time je broj žrtava ove nezapamćene...

Nastavak na Blic...

MALA MARIJA UBIJENA U PUCNJAVI U ŠKOLI: Devojčica ušla na čas biologije i OPALILA RAFAL po drugarima! Oružje je poput dečaka-ubice iz "Ribnikara" UZELA OD OCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 13:09

Učenica škole u ruskom gradu Brjansku ubila je drugu učenicu i nekoliko ih ranila vatrenim oružjem, pre nego što je izvršila samoubistvo. Ovaj napad u Rusiji užasno podseća na masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" zbog jedne činjenice...Devojčica Marija N. je bila ubijena, a još četiri dečaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.