Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 21:27

"BIO SAM PRISUTAN KAD JE ISPITIVAN DEČAK UBICA..." Advokat roditelja žrtava o daljem suđenju: "On NE VIDI sebe kao problem"

Dečak ubica, učenik sedmog razreda, je tog 3. maja ušetao u OŠ "Vladislav Ribnikar", zatim je iz očevog pištolja ubio čuvara škole Dragana Vlahovića, sedam devojčica i jednog dečaka. Angelina Aćimović je 15. maja u bolnici podlegla povredama i preminula i time je broj žrtava ove nezapamćene tragedije porastao na deset.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DEČAK-UBICA NE VIDI SEBE KAO PROBLEM" Advokat žrtava izneo JEZIVE DETALJE sa ispitivanja: "Slike ne mogu da izbacim iz glave"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:05

Advokat je prokomentarisao i to što će suđenje ocu i majci dečaka biti zatvoreno za javnost...Dečak-ubica, učenik sedmog razreda, je tog 3. maja ušetao u OŠ "Vladislav Ribnikar", zatim je iz očevog pištolja ubio čuvara škole Dragana Vlahovića, sedam devojčica i jednog dečaka. Jedna devojčica je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.