DEČAK SILOVAN ISPRED SUPERMARKETA: Ušao je u automobil i NIJE NI SLUTIO DA GA ČEKA PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 08:51

DEČAK SILOVAN ISPRED SUPERMARKETA: Ušao je u automobil i NIJE NI SLUTIO DA GA ČEKA PAKAO

Školska savetnica polno je uznemiravala maloletnog učenika u dužem vremenskom periodu.

Srednjoškolska savetnica optužena je za silovanje 14-godišnjeg dečaka nakon što je par navodno imao odnos u krevetu žrtve, pa čak i u automobilu ispred supermarketa.

Keli E. Š., 35, iz Pensilvanije u Sjedninjenim Američkim Državama uhapšena je u četvrtak (9. novembra) i optužena za tri tačke optužnice za s***ualni napad.

Sudski dokumenti navode da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veza između njih dvoje navodno počela tokom školskog izleta u jesen 2022. godine, tokom kojeg je Keli sedela pored maloletnika u autobusu.

Policija je prvi put obaveštena o navodnoj vezi dečaka sa Keli 17. jula. Njegova majka je pozvala policiju i rekla da je njen sin bio u nezakonitoj vezi sa 35-godišnjakinjom.

Roditelji su ga pronašli kako se krije iza automobila, pre nego što je naveo da ih je Kelijeva porodica videla zajedno i naredila dečaku da napusti njihov dom.

Dva dana kasnije dečak je ispričao policiji da je njegov kontakt sa osumnjičenom počeo u jesen 2022. godine tokom školskog izleta.

Dečak je tvrdio da ga je nakon toga žena redovno zvala u svoju kancelariju, što znači da je izostajao sa nastave. Dečak je tvrdio da su se on i Keli na kraju upustili u nezakonit odnos.

Navodno je jedan čin bio u autu savetnice, u blizini njene kuće, a drugi put kada je dečakova porodica bila odsutna u njegovoj kući.

Istražitelji su rekli da snimci sa kamera potkrepljuju dečakovu priču, uključujući i to da je Keli ostavila jednu od svojih minđuša u dečakovoj kući, prenose mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.