DANICA MAKSIMOVIC PRIZNALA Jedan od najtezih trenutaka u mom zivotu je borba protiv alkoholizma

Izvor: medio.rs, 18.Mar.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANICA MAKSIMOVIC PRIZNALA Jedan od najtezih trenutaka u mom zivotu je borba protiv alkoholizma

Danica Maksimović oduvek je važila za pravu damu. Srpska glumica je jedina koja je imala hraboristi da prizna da se borila sa alkoholizmom

Kako je otkrila presekla je onog trenutka kada je shvatila da sav novac koji zaradi potroši na jednu noć i alkohol. Kako "Skandal" piše, Danica je znala i da popije litar rakije na putu do Žabljaka zajedno sa Tomom Zdravkovićem.

Jedan od najtežih trenutaka u mom životu je borba protiv alkoholizma. Ono što je najbitnije >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je da sam na vreme shvatila šta u životu može doneti čoveku zlo. A akohol je zaista zlo čovečanstva. Moj izduvni ventil zbog prevelikog stresa bila je čašica. Kada sam posle nekoliko godina shvatila da kad god imam problem ja posegnem za čašicom, rešila sam da se toga brzo oslobodim. Da nije bilo tako, sigurno bih potonula - pričala je Danica.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.