DAJ BOŽE DA GREŠIM, OVO JE ZLO, BIĆE JOŠ TOGA Sektolog o mogućem značenju simbola na zidovima kuće STRAVE iz Novog Sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 12:47

"DAJ BOŽE DA GREŠIM, OVO JE ZLO, BIĆE JOŠ TOGA" Sektolog o mogućem značenju simbola na zidovima kuće STRAVE iz Novog Sada

On dodaje i da poštovaoci ovih uverenja šire svoju propagandu i tako uspevaju i da, najpre, zatruju omladinu, poput primera bračnog para iz Novog Sada

Nakon informacija da se na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tela njihove dece, nalaze simoboli egipatske mitologije, te da policija i tužilaštvo istražuju navode da su otac i majka dece bili pripadnici sekte, oglasio se i naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznati sektolog Dimitrije Pastuović. 

Kako je otkrio, sektolog sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom. 

- Daj Bože da grešim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima - priča Pastuović.

On dodaje i da poštovaoci ovih uverenja šire svoju propagandu i tako uspevaju i da, najpre, zatruju omladinu.

- To su zlonamerni ljudi, šire svoje gluposti i truju decu, poput njih, i to namerno. Ovo je zlo - kazao je.

Pastuović je napomenuo i da je ranije upozoravao na "satanizam", te da će ovakih slučajeva biti još u budućnosti.

- Nažalost, ovo je uzelo maha, a da bi se ovome stalo na put mora se doneti zakon. Država, crkva, policija, svi moraju da se uključe i da se sprovode kazne - zaključio je sektolog. Nakon što istraga bude završena, biće poznato više detalja o ovoj tragediji.

Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tela njihove dece, saznaje Telegraf.rs.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su roditelji ubijene dece bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom proverava ove navode.

Tela njihove dece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslata su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije su šokirane zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju. Kako su istakli, ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije. Na poziv policije intervenisala je urgentna lekarska ekipa koja je, na žalost, mogla samo da konstatuje smrt.

Tela mladića i devojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu. Nezvanično, dve osobe su zajedno skočile sa zgrade kako bi izvršile samoubistvo. Lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt oba lica.

Dvoje stanara, od kojih jedna žena živi na poslednjim spratovima, rekli su da dvoje mladih nisu iz te zgrade, i da je izlaz na krov obijen i razvaljen. Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vreme uviđaja.

- Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i peške prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno, moja deca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo - rekao je on.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Peranović/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.