Izvor: Luftika.rs, 02.Mar.2024, 19:57

Mladi bračni par pre skoka sa solitera u Novom Sadu ubio dvoje dece? Jezivi detalji tragedije

M. P. S. (23) i L. P. S. (25) su mladi bračni par koji je celu Srbiju potresao svojom smću, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu.
Na adresi stanovanja bračnog para, koji je juce izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece, za koju se sumnja da su preminula nasilnom smrću.
Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je par ubio svoju decu, a zatim izvršio samoubistvo.
Oni su danas identifikovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i kada je policija otišla na adresu njihovog stanovanja zatekli su tela dvoje dece, pišu Novosti.
Šta de tačno dogodilo tek treba da utvrdi istraga.
– To je strašno što se desilo – kaže sredovečni stanar solitera. – Svi smo uznemireni zbog toga. Šta je moglo mlade ljude da natera na takav korak da dođu u našu zgradu i da se popnu na krov. Pitam se, kao i moje komšije. U to vreme nisam bio kod kuće, nego u gradu i telefonom sam čuo vest o jezivom događaju. Kasnije su komšije prepričavale i nagađale šta i kako se sve zbilo, ali niko nije ništa video.
Navodno, prema priči koja kruži među vidno uznemirenim stanarima solitera, komšija sa poslednjeg, šesnaestog sprata, u to vreme je čuo prasak stakla. On je izašao u hodnik, popeo se stepeništem koje vodi na ravan krov i video razbijeno armirano staklo na vratima, ali ne i onoga ko je to učinio. Takođe, nikoga nije video ni na krovu.
S druge strane, video nadzorom je snimljeno da je mladi bračni par ušao u višespratnicu i da se držao za ruke, a video zapis su preuzeli policija i Više javno tužilaštvo, koji su obavili uviđaj i pokrenuli istragu.
Strašna tragedija u Novom Sadu, mladić i devojka skočili sa solitera

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djeca bračnog para koji je skočio sa zgrade pronađena mrtva

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2024

NOVI SAD - Sumnja se da je bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo sinoć skokom sa solitera, prije toga ubio sopstvenu djecu, saznaje Nova.rs.

Nastavak na Nezavisne Novine...

OVO JE KUĆA IZ PAKLA U KOJOJ SU PRONAĐENA TELA MALIŠANA: Stravične scene u Novom Sadu, roditelji UBILI decu pa izvršili SAMOUBISTVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024

Podsećamo, mladi bračni par je juče skočio sa zgrade u Novom Sadu..Tela dvoje dece, starosti 1 i 3 godine, koje su prema nezvaničnim informacijama ubili roditelji koji su sinoć skočili sa solitera u Novom Sadu, zatekla je policijska patrola...Policija je tela dece pronašla u Ulici Tome Maretića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JEZIVI SIMBOLI NA ZIDOVIMA KUĆE U KOJOJ SU NAĐENA TELA DECE Novi detalji tragedije u Novom Sadu (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Mar.2024

Najnoviji detalji iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove dece u Novom Sadu lede krv u žilama. Kako se nezvanično saznaje, u stanu u kojem su živeli pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Nastavak na Blic...

"STARIJI DEČAK JE BIO PREKRASAN, IMAO JE LOKNE" Komšinica bračnog para koji je ubio sinove pa izvršio samoubistvo otkrila nove detalje o porodici

Izvor: Blic, 03.Mar.2024, 12:41

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je juče izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece, a komšije su ispričale za Alo! da su ranije viđali Martinu i njenu decu, dok voze bicikl.

Nastavak na Blic...

POLICIJA SUMNJA NA OVAJ UZROK SMRTI DECE U NOVOM SADU Dva dečaka bili žrtve sektaškog obreda?

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Obdukcija tela dvoje dece koja su pronađena u Petrovaradinu pokazaće da li je do zločina došlo, kako se nezvanično pretpostavlja, trovanjem usled sektaškog obreda, rečeno je Blic televiziji u policiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.