Izvor: N1 televizija, 11.Mar.2021, 14:21

Crvena linija o zajedničkim političkim problemima i rešenjima

Prema istraživanju Balkanskog barometra, 71 odsto građana Zapadnog Balkana smatra da se njihove Vlade neuspešno bore protiv korupcije, da su najkorumpiranije političke partije, kao i da je najveći problem nezaposlenost. Istovremeno, čak 77 odsto, kao jedno od rešenja vidi regionalnu saradnju, jer kako se navodi, smatraju da je ono što spaja građane Zapadnog Balkana važnije od onog što ih razdvaja, što je jedno od osnovnih načela i novoosnovane Akademije za razvoj demokratije.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bregu: Većina gradjana Zapadnog Balkana smatra da su odnosi u regionu bolji

Izvor: Beta, 12.Mar.2021, 05:30

 Generalna sekretarka Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Majlinda Bregu je danas rekla da 77 odsto gradjana Zapadnog Balkana misli da su odnosi u regionu bolji nego pre godinu dana."Što se tiče regionalne saradnje, velika dobra vest bio je uspeh samita u Sofiji u okviru Berlinskog procesa i prihvatanje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.