Četvorica uhapšena u Novom Sadu, policijski načelnik teško povređden

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 07:00

Četvorica uhapšena u Novom Sadu, policijski načelnik teško povređden

Novosadska policija uhapsila je J. J. (50) iz Vrbasa, osumnjičenog da je fizički napao načelnika u Policijskoj upravi Novi Sad i zbog da je posedovao kokain.

Kako se navodi, sumnja se da je J.J, sinoć u jednom novosadskom ugostiteljskom objektu, naneo teške telesne povrede načelniku Dežurne službe Policijske uprave u Novom Sadu G.M. koji se legitimisao kao policijski službenik.

Kod J.J. je prilikom hapšenja nađena supstanca za koju se sumnja da je kokain, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u saopštenju.

Policija je uhapsila još tri osobe koje su bile u društvu sa J.J: N.P. (33) iz Sremskih Karlovaca - zbog postojanja oružja i narkotika, kao i Z.B. (53) iz Novog Sada i Ž.M. (51) iz Vrbasa, osumnjičeni da su pružali otpor prilikom hapšenja.

Kod N.P. policija je našla gasni pištolj i supstancu za koju se sumnja da je kokain.

Svoj četvorici određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni u tužilaštvo.

Policija je saopštila da su prilikom te intervencije neki od osumnjičenih zadobili telesne povrede zbog čega će Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije ispitati postupanje policijskih službenika.

Pojedini mediji danas su preneli da je do incidenta došlo u jednom novootvorenom ugostiteljskom objektu u "Pupinovog palati" gde su se J.J. i policajac G.M. potukli u toaletu.

Policijski službenik bio je bez svesti kada su osumnjičeni uhapšeni, tvrde mediji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.