NAŠLI GA BEZ SVESTI I SA TEŠKIM POVREDAMA: Brutalno pretučen NAČELNIK POLICIJE u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 23:00

NAŠLI GA BEZ SVESTI I SA TEŠKIM POVREDAMA: Brutalno pretučen NAČELNIK POLICIJE u Novom Sadu

Zbog napada uhapšene četiri osobe

Načelnik dežurne policijske službe G. M. pretučen je sinoć u novootvorenom restoranu u "Pupinovoj palati" nakon čega je zadržan na bolničkom lečenju.

Policajac je zadobio brojne hematome po glavi i nagnječenja vilične i jagodične kosti, a pronađen je u besvesnom stanju.

Uhapšen je J. J. (50) iz Vrbasa, koji je policajca pretukao, a osumnjičen je i za posedovanje kokaina. Uz njega su privedena još trojica - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << N. P. (33) iz Sremskih Karlovaca, kod kojeg je policija pronašla gasni pištolj i kokain, zatim Z. B. (1967) iz okoline Novog Sada i Ž. M. (1969) iz Vrbasa koji su ometali hapšenje.

- Sumnja se da je J. J. noćas u jednom ugostiteljskom objektu naneo teške telesne povrede načelniku Dežurne službe Policijske uprave u Novom Sadu koji se legitimisao kao policijski službenik - navodi se u saopštenju MUP-a.

Kod njega je prilikom hapšenja pronađena supstanca za koju se sumnja da je kokain.

Svim osumnjičenim određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, nadležnim javnim tužilaštvima.

S obzirom na to da su prilikom intervencije pripadnika policije povrede zadobili i neki od osumnjičenih, Sektor unutrašnje kontrole MUP detaljno će ispitati sve činjenice i okolnosti ovog slučaja, uključujući i postupanje policijskih službenika, navodi se u saopštenju.

BAHAT I SRAMAN POTEZ MLADIĆA U NOVOM PAZARU: Prekršili su policijski čas - a pogledajte kako su BEŽALI od policije (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Četvorica uhapšena u Novom Sadu, policijski načelnik teško povređden

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 07:00

Novosadska policija uhapsila je J. J. (50) iz Vrbasa, osumnjičenog da je fizički napao načelnika u Policijskoj upravi Novi Sad i zbog da je posedovao kokain...Kako se navodi, sumnja se da je J.J, sinoć u jednom novosadskom ugostiteljskom objektu, naneo teške telesne povrede načelniku Dežurne službe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.